Onze referenties

Onze organisatie bouwde een ruime ervaring op in het begeleiden van ondernemingen en hun medewerkers in diverse sectoren, van automotive tot verzekeringen. Hieronder vindt u een aantal meer recente projecten.

Goca 
Opleidingen voor medewerkers autokeuring : Onthaal en communicatie. Opleidingen in leidinggeven in het kader van promotie voor Expert A en leidinggevende (stationschef, centraal bureau, hoofdexaminator).
Opleiding voor examinatoren Kwaliteit van de dienstverlening : professioneel en in diverse situaties klanten te woord kunnen staan, rekening houdend met de eigenheid van de rol van examinator.

Confederatie Bouw
Regio West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen, Waasland. Open en interne opleidingen mbt interpersoonlijke vaardigheden en leidinggeven : Assertiviteit, Gevat reageren op manipulatie, Burnout, Mentorship . Medewerking aan Veiligheidsdag 2017.

Fopas
Samenwerking op diverse soft-skills binnen de pijlers : Doeltreffend communiceren,Relatie met de klant, Professionele doeltreffendheid, Begeleiden en faciliteren. Ondersteuning deelnemers via online platform iLearn. Learning & Development Award 2016.

Firestone
Begeleiding Marketing & Communicatie team mbt interne teambuilding/samenwerking. Opleiding time-en selfmanagement.

Kluwer Opleidingen
Open opleidingen Klantvriendelijk en efficiënt telefoneren (Frans en Nederlands), Peterschap, diverse workshops/congressen. Samenwerking voor interne opleidingen assertiviteit, klantvriendelijkheid, omgaan agressie

Train@rail – Infrabel
Langlopend traject in het kader van change management omtrent people management. 5 dagen gespreid, diverse rangen en regio’s. Projectleiding door Skan Performance Management.

Belfius Bank & Verzekering
Open opleiding : Meester worden van je tijd. (Nederlands en Frans). Natraject via padlet.